Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Over ons

Vanaf december 2015 brengen wij met trots lokaal geproduceerde gasoline en diesel van premium kwaliteit op de Surinaamse markt. Deze hoogwaardige producten worden geproduceerd in de raffinaderij van onze moedermaatschappij, Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. (Staatsolie), te Tout Lui Faut in het district Wanica.

De brandstoffen die wij verhandelen zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan internationale kwaliteitseisen gesteld door bekende autofabrikanten. Om deze status te behouden, wordt ieder geproduceerde en geleverde producthoeveelheid, zorgvuldig getest en geanalyseerd in een onafhankelijk en internationaal erkend laboratorium, gevestigd in Suriname.

Sinds december 2013 zijn wij de officiële distributeur van TotalEnergies smeermiddelen in Suriname. Het assortiment bestaat uit een complete smeerolie- en vloeistoffenlijn die bestemd is voor diverse type voertuigen, zwaar materieel, machinerieën en vaartuigen.

Tevens zijn wij importeur van vliegtuigbrandstof genaamd Jet A1, waarmee wij internationale en lokale vliegmaatschappijen voorzien.

Bij de uitvoering van al onze bedrijfsoperaties genieten veiligheid en het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en diensten aan onze klanten de hoogste prioriteit. Tevreden klanten, is ons motto!

Wij streven ernaar om hun verwachtingen steeds te overtreffen en doen ons werk met enthousiasme en een gevoel van urgentie. Ons klantbestand is zeer divers en varieert van individuen tot  bedrijven actief in diverse sectoren. Wij spelen in op hun behoefte door het bieden van een onvergetelijke klantervaring, kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en een uitgebreid dienstenaanbod.